
Φόρτωση αγγελιών
Αποθηκεύστε μια διαφήμιση ως πρόχειρο
- Help Center
- Πώληση
- Φόρτωση αγγελιών
- Αποθηκεύστε μια διαφήμιση ως πρόχειρο
Αποθηκεύστε μια διαφήμιση ως πρόχειρο
Δεν χρειάζεται να ολοκληρώσετε τη διαφήμιση ταυτόχρονα. Μπορείτε να αποθηκεύσετε ό,τι ολοκληρώσατε ως έργο και να επιστρέψετε σε αυτό αργότερα — οι φωτογραφίες, η περιγραφή και η τιμή παραμένουν αποθηκευμένες. Η διαφήμιση γίνεται ορατή σε άλλους χρήστες μόνο αφού τη δημοσιεύσετε.