
Προστασία δεδομένων
Διαγραφή μηνυμάτων και συνομιλιών
- Help Center
- Λογαριασμός / γενικές ρυθμίσεις
- Προστασία δεδομένων
- Διαγραφή μηνυμάτων και συνομιλιών
Διαγραφή μηνυμάτων και συνομιλιών
Μπορείτε να διαχειριστείτε τις συνομιλίες σας στην ενότητα μηνυμάτων. Λάβετε υπόψη ότι για την επίλυση διαφορών, ορισμένα δεδομένα συναλλαγών ενδέχεται να διατηρηθούν όπως απαιτείται από τη νομοθεσία, ακόμη και αν διαγράψετε τη συνομιλία από τη διεπαφή.