
Προφίλ και ρυθμίσεις
Απενεργοποιήστε τον λογαριασμό σας
- Help Center
- Λογαριασμός / γενικές ρυθμίσεις
- Προφίλ και ρυθμίσεις
- Απενεργοποιήστε τον λογαριασμό σας
Απενεργοποιήστε τον λογαριασμό σας
Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στις ρυθμίσεις. Πριν την απενεργοποίηση, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε παραγγελίες σε εκκρεμότητα (για αποστολή ή λήψη) και δεν έχετε χρήματα για ανάληψη στα Οικονομικά δεδομένα. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε με την υποστήριξη.