
Διαχείριση αγγελιών
Απόκρυψη, επεξεργασία ή διαγραφή διαφημίσεων
- Help Center
- Πώληση
- Διαχείριση αγγελιών
- Απόκρυψη, επεξεργασία ή διαγραφή διαφημίσεων
Απόκρυψη, επεξεργασία ή διαγραφή διαφημίσεων
- Επεξεργασία — αλλάξτε τον τίτλο, την περιγραφή, την τιμή ή τις φωτογραφίες ανά πάσα στιγμή.
- Απενεργοποίηση (απόκρυψη) — η διαφήμιση δεν είναι πλέον ορατή δημόσια, αλλά παραμένει στον λογαριασμό σας και μπορείτε να την ενεργοποιήσετε εκ νέου.
- Διαγραφή — καταργείτε οριστικά τη διαφήμιση.
Μπορείτε να βρείτε όλες αυτές τις επιλογές σε Όλες τις διαφημίσειςΜπορείτε να βρείτε όλες αυτές τις επιλογές